Verkoop

Bij ons vind u van bekende A merken een divers aanbod van nieuwe- en gebruikte fietsen. Voor de allerkleinste is er de loopfiets. Verder zijn er de kinder-, school-,transport-,stads-, moeder-, en de bakfiets. Ook voor moutainbikes, elektrische- en tweede hands fietsen, moet u bij ons zijn. Wij bieden ook fietsen met een lage instap. Ook aangepaste fietsen leveren wij meestal in samenwerking met u, de Gemeente of met een gespecialiseerd bedrijf in aanpassingen.

Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u een servicekaart waarbij voor onderhoud van uw fiets er drie data voor servicebeurten zijn gepland. De eerste beurt is gratis en voor de tweede en de derde wordt een kleine vergoeding gerekend mits u binnen een maand na de geplande servicebeurt komt.

U kunt bij ons uw nieuwe fiets voor een redelijk tarief verzekeren tegen diefstal en schade bij de Enra. Wij kunnen u hier alles over vertellen in de winkel.

De tweede hands fietsen zijn allemaal door ons nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vernieuwd. Wij zijn lid van de branchevereniging de Bovag.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten in onze winkel, de koffie is klaar!