Adresgegevens: Lageweg 18A 1628 JS Hoorn NH, Nederland 0229-274995 info@fietsenreparatiekersenboogerd.nl

Electrische Fietsen

In onze winkel hebben wij  verschillende soorten kwalitatief goede elektrische fietsen van de merken Qwic en Bikkel modellen  A-merken elektrische fietsen, o.a. de transport fiets, de stadsfiets, moederfiets, hybride fietsen, sportfiets. Ook voor de Speed pedelecs kunt u bij ons terecht. 

Wij verkopen de merken Qwic en Bikkel omdat deze zeer goed van kwaliteit en betrouwbaar zijn, Wij hebben een goede en prettige samenwerking met de dealers, deze hanteren ook goede garantievoorwaarden. Tevens zijn wij lid van de Bovag wat u als klant een extra zekerheid geeft.

De motoren van de elektrische fietsen kunnen in het voorwiel, in het midden bij de trappers en in het achterwiel zitten. 

Wij leveren alle verschillende accu's van 375 tot en met 756 Watt per uur ook voor merken elektrische fietsen die wij hier niet verkopen.. Het minium bereik van de kleinste accu is 50 km en het  maximum bereik van de allergrootste accu is 220 km. Zoals u kunt lezen is er voor iedereen een accu die bij hem of haar past.

Het is ook mogelijk 1 dag een elektrische fiets te huren zodat u kunt ervaren hoe het is om een elektrische fiets te gebruiken. U vind de informatie hierover op de pagina verhuur. 

Wij, Ton en Ingrid nodigen u van harte uit in onze winkel om al uw vragen over de elektrische fietsen te beantwoorden. Tevens helpen wij u graag met het kiezen van de elektrische fiets die goed bij u past!