Electrische Fietsen

In onze winkel hebben wij  verschillende soorten modellen  A-merken elektrische fietsen, o.a. transport fiets, de stadsfiets, moederfeiits, hybtide fietsen, vrije tijd fietsen, racefiets, sportfiets, ook de mountainbike elektrisch. Er zijn vele verschillende soorten motoren voor de elektrische fietsen, o.a.de voorwiel motor, de midden motor, de achterwielmotor. Tevens is er de rotatie motor.  Ook voor elektrische fietsen 'met een Boschsysteem kunt u bij ons terecht. U kunt op het parkeerterrein naast de winkel een proefrit maken om zo zelf te voelen welke elektrische fiets het beste bij u past. Natuurlijk nemen wij alle tijd om u goed voor te lichten. Tevens hebben wij elektrische fietsen met een lage instap. 

Wij leveren verschillende accu's van 375 tot en met 725 Watt per uur. Het minium bereik van de kleinste accu is 50 km en het  maximum bereik van de allergrootste accu is 220 km. Zoals u kunt lezen is er voor iedereen een accu die bij hem of haar past.

Het is ook mogelijk 1 dag een elektrische fiets te huren zodat u kunt ervaren hoe het is om een elektrische fiets te gebruiken. U vind de informatie hierover op de pagina verhuur. 

Wij, Ton en Paul, nodigen u van harte uit in onze winkel om al uw vragen over de elektrische fietsen te beantwoorden. Tevens helpen wij u graag met het kiezen van de elektrische fiets die goed bij u past!